вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

03 Декември 10, 13:47
Какво става в “Атака”?
Непосредствено преди заседанието на общинския съвет в петък, общинският съветник и същевременно общински председател на партията “Атака” Димитър Неделчев беше помолен да коментира предстоящото на сесията – което и стана -  официално обявяване за независим общински съветник на заместник-председателя на местната “Атака” Евгений Янакиев, а също и изявления на Венелина Денева, кмет на село Драгоево, за нейно дистанциране от тази партия.
Ето какво отговори за “Тича”  г-н Неделчев:
Ако има морални устои, Евгений Янакиев, тъй като е избран с гласовете на “Атака”, трябва да напусне и общинския съвет, като освободи председателското място в правната комисия. Всъщност Янакиев никога не е бил зам.-председател на нашето общинско ръководство. Заместникът ми е Димитър Маринов от Драгоево, който сега работи в Кипър. На 24 ноември представителите на цялата онази група от общински председатели от Шуменска област, които се обявиха против Волен Сидеров и му поставиха някакви изисквания, по решение на централното ръководство са освободени от всички заемани в партията постове и  изключени от “Атака”. Партия “Атака” не може да съществува без Волен Сидеров.
Що се отнася до Венелина Денева, тя сега твърди, че никога не е била член на “Атака”. Това не  е истина. Има заявление в архива на общинската ни организация, което е подписано от нея и подпечатано. Ако не е имало такова заявление и тя не е членувала при нас,  никога нямаше да стане кмет на Драгоево, защото ние никога нямаше да я предложим. А ясно е, че на предните местни избори в това село всеки – независимо кой -  предложен от “Атака” щеше да бъде избран за кмет.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4337