вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

11 Май 10, 15:34
СЪВЕТНИЦИТЕ В КАСПИЧАН ОБСЪЖДАХА
На 29.04. се проведе 32-то открито заседание на Общинския съвет  Каспичан. Основни теми бяха - изпълнение на програмата за работата с ромите в Общината и изпълнение на договорните условия за обектите и дейностите отдадени  на концесия.
Докладните на кмета на общината Валери Вълков:Относно изменение на ПУП на кв.18, гр.Каспичан, одобряването на подробен устройствен план /палцеларен план/ на обект „Външно ел.захранване на базова станция на GLOBUL № 4241, в землището на с.Велино, приемане на решение за отдаване под наем на част от имот публична общинска собственост на основание чл.11 от НРПУРОИ. Промяна на предназначението на сграда съгласно ЗУТ, информация за подадените проектни предложения от Община Каспичан за периода Януари 2008 – Март 2010 година,
относно приемане на решение за продажба на общински недвижим имот- УПИ І от квартал 8 по плана на гр.Плиска,  даване съгласие за ползване на училищен автобус, относно приемане на промени в бюджета, относно решение за отдаване под наем на мери и пасища – публична общинска собственост, в землищата на селата Марково и Каспичан, избор на представител в комисия по осъществяне на контрола при извършване на капиталови разходи за придобиване на ДА и основен ремонт на Община Каспичан за 2010г.
Докладна от Комисия по ТСУТ, относно приемане на наредба за управление на отпадъците на територията на община Каспичан
Докладна записка от Надежда Неделчева – председател на ОбС, относно приемане на декларация във връзка с участието на Община Каспичан в проект „Придобиване на умения и постигане на обществена активност за потенциална Местна инициативна група/МИГ/ на територията на общините Нови пазар и Каспичан” и създаване на СНЦ”МИГ Нови пазар-Каспичан”.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4996