вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

25 Март 10, 10:06
ИМА ЛИ ШАНС ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ ЗА ЗАКРИТ ПАЗАР
Жители на В. Преслав предлагат в предишния брой на вестника да се направи закрит пазар в града. Каква е гледната точка на управителят на пазара Недялко Делев, подкрепя ли идеята?
Имаше мое предложение за това много отдавна, което не се прие от общинския съвет и общинската администрация. Аз имах конкретна идея: Половината градинка около паметника зад пазара да бъде покрит пазар. Всичко щеше да е закрито, а площадът – свободен. На времето там имаше голям битак. Нямаше място за пазарните маси .Предложението не се прие по някакви екологични съображения – щели да се отсекат дървета, нещо такова...
Имаше и друго предложение - от Александър Горчев и Красимир  Костов - разни идеи се появяваха за пазара: например да се купи бившата сграда на Първа частна банка и там да бъде закритият пазар. Общината можеше да я купи изгодно но не го направи Купи я частник и после я продаде и т.н., а сега сградата се руши! По едно време беше на охранителната фирма ЩИТ.
Бараките на пазара са много амортизирани. Покривите текат, къде по-стабилно щеше да е със закрити пазар!Сега вече нямам идея, нямам и желание за идеи по темата!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.037