вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

11 Март 10, 13:45
ЗАЩО И КОГА Я ИМА ИЗНЕВЯРАТА

За разпознаването и нашите баби са се доверявали на веществени доказателства – следи от червило по яката на ризата, писмо в джоба на сакото. Понякога причина за обвинение в изневяра става прекаленото усърдие в работата... Мъжете са постигнали такива върхове в изкуството на измамата, че жените са култивирали в себе си шесто чувство като радар, разпознаващ изневярата.
Кои са причините за този завой?През вековете, в повечето общества, женската изневяра е наказвана жестоко. Съпругите са били пример за благочестиe. Жена, изневерявала на мъжа си, е приемала огромен риск - и личен и социален - да бъде изгонена на улицата без пари, да бъде пратена в затвора или дори убита.

Деница Николова - Човек го прави когато има проблеми в семейството или връзката. Не одобрявам това.
Мартин Христов – Изневярата се получава по два повода – Или когато във връзката има недостиг на нещо, или когато човекът си е просто такъв: Обича да се доказва - че е много харесван, за да си избие комплексите и прибягва до много връзки. Това се отнася както до мъжете така и до жените.
Аз съм го правил по първия повод.  Но тогава наистина вече връзката приключва: Изневериш ли, когато нещо куца, нещата вървят натам.
Не е изневяра само физическата! Започва се с духовната изневяра – винаги, тя е по-съществена!
Светослав Стефанов – Често се срещат такива хора, които кръшкат. На мен не ми се е случвало и се надявам да не ми се случи. Гадно е! Обичам чистите отношения! Хората, които го правят често, са някакви наивници...
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5385