вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

17 Декември 09, 14:09
Вестник ТИЧА става на 1 година с края на 2009
Попитахме ви – какво харесвате в него и какви са вашите препоръки

 

Ивелин Панайотов – В. Преслав: „Харесва ми, чета го. Но – много малко спортни теми има в него. И нека още повече се пише за нашия град – В. Преслав.”
Протойерей Николай – В. Преслав: „Това е вестникът, който отиде при хората. Досега на преславяни не е давана трибуна за изразяване на мнения, има интересни дебати, конфликти…”
Стоянка Димова – с. Драгоево: „Има много и интересни теми на страниците на вашия вестник и е добре конструиран със снимков материал. Има какво да се чете – не е изпълнен с „пълнежи”…
Партений Григоров – В. Преслав – „В града ни не е имало по-добре списван вестник от години – изискано оформление, артистичен журналистически стил!”
Иванка Джамбазова –В. Преслав - Изпращам годината с напрежение, загубих близки хора тази година, самотна съм между 4 стени – децата ми не живеят тук. Животът ми би бил сив без в.”Тича”.
Марина Кръстева – В. Преслав – „Не съм в прекрасно настроение в края на годината и нямам кой знае какви надежди за нея, но за вашия вестник имам – личи си по самия него, харесвам го.”
Янка Захариева – В. Преслав – „Преживях голямо здравословно премеждие през годината и съм благодарна че съм жива. Дано за всички ни да има по-малко тревоги през 2010-а. От вестник Тича научавам всичко, което се случва в региона – имам близки хора и във Върбица, и Нови пазар, и Смядово и най-вече съм информирана за всичко във В. Преслав. Добре е и тук да се направят такива Защитени жилища, както в Смядово и да е по-чист града ни - хората най-вече да имат грижа за това!”
Димитър Шалев – Върбица – „Повече да се пише за Върбица! И да има повече изпреварваща информация, за да научаваме предварително къде какво ще се случва. Иначе във вестника ви има интересни анкети, разискват се актуални нравствени теми по интелигентен начин…”
Като читатели, бяхте активни в нашите рубрики за изминалата година „Зелени вести”- или всичко за екологията, „По пантофи”- личният свят на всеки от вас, „Другият Преслав”- за българите, пребиваващи в чужбина, „Попитахме ви”- трибуната, от която можете да питате и да споделите абсолютно всичко на страниците на нашия вестник.
И още: „Диалози с миналото”- мистика и загадки от миналото по нашите земи, спокойно можем да кажем – в е най-царския регион - на древните столици Плиска, Преслав и Мадара, „Смейте се”- забавни редове с вицове, анекдоти и весели случки, Страница за изкуство и литература – изявите на творците от региона.
Вие, разбира се, можете да предложите и други рубрики за 2010 год., а също и още мнения и препоръки за в.”Тича”, още сега - лично в редакцията на вестника или на посочените координати.
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.104