вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

03 Декември 09, 16:03
СМЯДОВО В ПРОЦЕС НА БЛАГОУСТРОЯВАНЕ

В момента голяма част от строителните дейности в община Смядово са насочени към учебните и детски заведения. Завършва се физкултурният салон на училището – на етап довършителни работи, след като е чакан 20 години. На финала е изграждането на новото тенис корт игрище с изкуствена настилка. Върви основният ремонт на детската градина, финансиран от СИФ. В Смядово и в селата Риш, Веселиново и Янково са изградени нови детски площадки.
„Прекратено е финансирането от ПУДОС и се очаква развитие след Нова година - по проекта за 24 канализации е спряно финансирането. Има неразплатени средства от ПУДОС  от месец май – това каза заместник кметът Станислав Ангелов. - Очакваме разплащането им. Внесени са 4 проекта по „Красива България”: За реконструкция на старата общинска сграда, където сега се помещават Бюрото по труда и социалните дейности, за основен ремонт на полицейския участък, също така - за изграждането на зона за достъп и реконструкция на част от сградата в Дома за възрастни хора с психични разстройства в с.Черни връх. Четвъртият проект е  – ремонт на тротоарни настилки и стъпала  и изграждане рампа за инвалиди в СОУ „К.и Методий”.
Проектът приключи на 28.11. и с това – финансирането. Кметът на общината д-р Севев е преговарял с финансовото министерство за ново финансиране, има и друг възможен вариант – от социалното министерство”…

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4911