вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

19 Ноември 09, 11:10
РЕГИОНЪТ – ПРЕДСТАВЕН В НАПОС ОТ НАДЕЖДА НЕДЕЛЧЕВА!
В Пловдив се проведе Национална конференция на председателите на Общински съвети на тема „Ролята и мястото на Общинските съвети като основен фактор в местното самоуправление в условията на финансова криза”.Тя бе посветена на 5-та годишнина от основаването на Националната асоциация на председателите на Общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/.
Кметът на Пловдив Славчо Христов приветства участниците заедно с общинския председател на Пловдив Илко Илиев, както и председателя на Управителния съвет на Асоциацията - Борислав Гуцанов. Основен лектор по темата бе  Гинка Чавдарова – изпълнителен директор на Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/. Обсъдени бяха влиянието на кризата върху общинските бюджети, макрорамката на бюджета за 2010г., резултатите от действията на НСОРБ и НАПОС, както и предизвикателствата пред Общинските съвети при приемането на бюджетите за 2010г.
Проведе се и Общо събрание на НАПОС-РБ, на което бяха приети бюджета и стратегическия работен план на НАПОС за 2010г., както и промени в състава на УС на НАПОС.
За нов член на Управителния съвет на НАПОС бе избрана  Надежда Неделчева – председател на Общинския съвет в Каспичан.
Честито на г-жа Неделчева!

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.288