вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

01 Октомври 09, 14:48
КОНФЛИКТ В ДЕРВИША
Вилните зони явно крият в себе си скандалния повод! А където има съседи, знаете, има и добро и лошо! Този път има конфликт във вилната зона Дервиша – и там земите са дадени за безвъзмездно ползване.
Драгомир Бонев / ЕТ „Забун” /потърси съдействието на вестника. Оплакването му е съседа му по вила от г-н Любо Гатев / така го представи /, който хвърлял системно боклука си в неговия двор: най-вече натрошени стъкла, строителни материали – плочи и др.
Хвърлял ги и в гората. Сега Бонев е издигнал висока ограда на дворното си място, за да реши проблема, след като съседът му отказвал да промени навиците си.  „Посегна веднъж да ме удря, - каза той - започна да ме обижда. Обадих се в полицията, отговориха ми, че нямали бензин да дойдат. Ловните ми кучета   си нараниха лапите на стъклата, утре децата ми ще се наранят. Лаели му кучетата, и той имал какво да се оплаче. Ами лаят , няма да мяучат. Тепърва ги уча на чужди езици, но не зная кога ще проговорят. Аз не му се бъркам и няма да отварям за неговите дейности на вилата му, защото не ми влиза в работата. Тези плочки, с които си строи вилата, са от разни музеи донесени...
Мъка ми е за замърсената природа, въпрос на култура е. Как мога аз да си сложа боклука в торба и да го хвърля в Преслав, а той не може?!  Сега хвърлям с торби и неговия. Идва тук всяка събота и неделя с един бус – не може ли толкова да си изхвърли боклука!
Искам тук на вилата си да направя малък зоокът , ако ми разрешат. Много хобичам животните...”
Отглежда прасе / мелез между диво и питомно/, също и – овощни дървета, има 3 големи гончета е едно малко...
Гледната точка на г-н Любо Гатев очаквайте в следващия брой

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.0209